Vi-Tartelet-Fest

FIF’s Venners efterårsfest afholdes næste gang 7. september 2024.

Årets fest bliver i år med Keen On Queen og Hvide Løgne.

KEEN ON QUEEN WILL ROCK YOU!

Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, The Show Must Go On, Radio Gaga, Don’t Stop Me Now … Queens musik er rocket, melodisk, teatralsk, indfølt og elsket på tværs af generationer.

Når Keen On Queen træder på scenen, gør de det med overbevisning, charme og med en dybfølt respekt for det originale materiale.

Med sin store musikalske erfaring, og med optrædener på nogle af de største danske festivaler i bagagen, leverer forsanger Morten Hvid en stilsikker og overlegen Freddie med masser af saft og kraft i stemmen…tilsat et kækt glimt i øjet og stramme lædertights.

Glæd dig til en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige med hit på hit fra ét af de største og legendariske rockbands nogensinde.

Hvide Løgne

Hvide Løgne – nej, det er ikke løgn, de er faktisk et rigtig dygtigt kopiband, der spiller den kendte rockmusik fra 80’erne og 90’erne, som I elsker.

Det er respekten for den musikalske æra kombineret med talentfulde kunstnere, der har evnerne og kreativiteten til at gøre de klassikere til deres egne – ofte med en eksplosiv solo til følge. Der bliver spillet klassikere fra bl.a. Anne Linnet Band, Ray dee ohh, Rugsted/Kreutzfeldt, Gnags, News, Halberg/Larsen, Dodo and the Dodos, Rocazino m.fl.

De skaber glæde og feststemning, når de er ude og spille i klubber, til byfester, festivaler osv. Gang på gang, har Hvide Løgne hittet blandt veloplagte publikummer med den velkendte rockmusik.

Vores sponsorer