Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger

Disse handelsbetingelser (“Betingelserne”) finder anvendelse ved køb på www.fifs-venner.dk (Hjemmesiden)

FIF’s Venner
Haldagermaglevej 13
4250 Fuglebjerg
CVR: 42644994

2. Parterne

BESTILLING

2.1 Generelt

I forbindelse med bestilling på Hjemmesiden skal du oplyse navn, adresse, e-mail, alder, evt. telefonnummer og betalingskortoplysninger. Personoplysninger behandles i henhold til vores privatlivspolitik.

Du skal være minimum 18 år for at købe billetter på Hjemmesiden.

2.2 Gennemførelse af bestilling

Når du klikker på ”Betal” vises en kvittering på din skærm, som er en automatisk bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre. Du vil efterfølgende modtage en e-mail med en ordrebekræftelse. Når betalingen er gennemført, bliver beløbet hævet på din konto med det samme.

Købsaftaler mellem dig og os, som består af ordrebekræftelsen samt Betingelserne, kan indgås på dansk. Vi opbevarer indgåede købsaftaler i form af ordrebekræftelsen og Betingelserne.

3. PRISER OG BETALING

3.1 Priser

Alle priser på Hjemmesiden er i danske kroner.

3.2 Gyldige betalingsmidler

På Hjemmesiden kan du betale med følgende betalingsmidler:

• Mastercard
• Visa
• Visa Electron
• Dankort

Der opkræves ikke kortgebyrer på Hjemmesiden.

4. BILLETTER

4.1 Billetter

Billetten med den påtrykte stregkode er dit adgangsbevis til et konkret arrangement. Billetten er kun gyldig, såfremt stregkoden er aktiv. Det betyder, at billetter, der er blevet annulleret pga. bortkomst eller ombytning til en anden dag mv., ikke er gyldige. Stregkoden accepteres kun én gang ved adgang til arrangementet. Billetten kan altså ikke anvendes flere gange eller kopieres.

Vær opmærksom på, at det i Danmark er ulovligt at udbyde og videresælge billetter til en højere pris, end de oprindeligt har kostet (inkl. serviceomkostninger). Ulovlig kopiering eller ulovligt videresalg af billetter kan medføre, at du ikke får adgang til arrangementet.

4.4 Levering

Vi tilbyder elektronisk forsendelse
Når du køber en elektronisk billet, kan du enten printe billetten og medbringe den til arrangementet eller fremvise billetten på din telefon eller tablet.

Du vil modtage billetten pr. e-mail, efter at du har betalt online.

5. AFLYSNING

Bliver det arrangement, du har billetter til, aflyst vil du få refunderet dit køb via det anvendte betalingskort. Hvis du ikke har modtaget refunderingen inden 14 dage bedes du kontakte FIF’s Venner på kontakt@fifs-venner.dk.

6. FORTRYDELSESRET I FORBRUGERKØB

6.1 Fortrydelsesret

Tilmelding i forbindelse med billetkøb er som udgangspunkt bindende.

I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er købet ikke omfattet fortrydelsesretten.

7. REKLAMATIONSRET

Du kan reklamere over dit køb af billetter eller vores arrangementer ved at sende en mail til kontakt@fifs-venner.dk eller ringe på tlf. 40 50 56 53. Vi anbefaler, at du reklamerer over vores arrangementer så hurtigt som muligt. Købelovens mangelsregler finder ikke direkte anvendelse på reklamationer over vores arrangementer.

8. PERSONDATA

Al indsamling, opbevaring og anden behandling af personoplysninger, der foretages på vegne af FIF’s Venner, sker i henhold til vores privatlivspolitik, som kan findes her.

9. LOVVALG OG VÆRNETING

Enhver tvist mellem dig og os vedrørende brug af Hjemmesiden og køb herpå skal afgøres efter dansk ret ved de danske domstole.

22. OPDATERING AF BETINGELSERNE

Vi forbeholder os retten til at opdatere Betingelserne. Du bør derfor regelmæssigt besøge denne side for at gennemgå de til enhver tid gældende Betingelser, som du er bundet af, når du bruger vores Hjemmeside.

Betingelserne er senest opdateret den 22. december 2023.